SKED
Obrt za trgovinu i usluge

Ja sam Goran Perošević, vlasnik obrta „Sked“ u sklopu kojeg obavljam  dinamičan i zanimljiv posao posredovanja u trgovini, ali i ne samo to.  Današnji zahtjevi u poslovanju su sve veći i ne dozvoljavaju usko specijaliziranje zbog relativno „malog“ tržišta. Stoga je potrebno stalno se usavršavati i proširivati ponudu.
Aktivno pokrivam tržišta Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, međutim po potrebi i mogućnosti aktiviram se i šire. Nisam vezan za neko usko područje i gotovo bi se moglo reći da je sjedište moje firme u mome automobilu…

“Sked” obrt za posredovanje u trgovini, osnovan je 2002. godine.

Osnovna djelatnost kod osnivanja bila je zastupanje i posredovanje između proizvođača i salona namještaja. Osim toga, “Sked” se bavi trgovinom na veliko u tranzitu i trgovinom na malo izvan prodavaonica. Posebna odlika je fleksibilnost i dostupnost bez obzira na radno vrijeme ili dan u tjednu.

Odmah po registraciji započinje suradnja sa proizvođačem sjedećih garnitura „Extraform“ iz Sente. Nedugo nakon toga ponudu namještaja proširujem suradnjom sa proizvođačem namještaja „Lesnina MI“ iz Skopja.

Navedene proizvođače predstavljam na tržištima Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Uspješna dugogodišnja suradnja okrunjena je tako što smo krajem 2013. zajedničkim nastupom opremili salon namještaja „Sked“ u Đakovu te tako tržište Slavonije i Baranje oplemenili ponudom kvalitetne robe. Istovremeno time smo dobili i izložbeni salon u kojem su se naši veleprodajni kupci mogli informirati o novostima u našoj proizvodnji. U dogovoru sa proizvođačima, po postizanju osnovnog cilja – prezentacije robe veleprodajnim kupcima, izložbeno-prodajni salon je prestao djelovati kao takav. Ipak, distribucija namještaja u maloprodaji je ostala i dalje funkcionira kao kataloška prodaja.

Uz namještaj u ponudi je od 2008. g. i paleta sredstava za čišćenje i održavanje kožnih, odnosno štofanih garnitura. Navedena sredstva proizvod su vrhunskog njemačkog proizvođača LCK, a osim za održavanje sjedećih garnitura, koriste se i za čišćenje i njegovanje ostalih kožnih i štofanih sjedala ili površina u kućanstvu, automobilima, autobusima, zrakoplovima… Posebna je priča linija proizvoda za njegovanje masivnog namještaja, odnosno površina od punog drveta ili furnira. No neću Vam ovdje reći sve o tome. Ima još različitih proizvoda ovog proizvođača, a to možete pronaći na mojoj stranici.

Iskorak izvan svijeta namještaja započinjem 2011. suradnjom sa proizvođačem kada i tuš kada, VTG Company iz Sente i njihovim brendom „GilaxSpa“. Novo proširenje ponude nastupa 2014. i suradnjom sa proizvođačem poljoprivrednih strojeva i priključaka Botos iz Ade.

Već nekoliko godina ostvaruje se suradnja sa češkim proizvođačem stolica “Ton”, slovenskim proizvođačem uredskih i daktilo stolica “Sitkomp”, srpskim proizvođačem metalnih kreveta “Kompakt MG”…
Novost je suradnja sa talijanskim proizvođačem vozila i opreme za uličnu ili mobilnu prodaju hrane MDF, kao i distributerima vrhunskog engleskog posuđa, te dizajerskim uredom Giorgini.

“Sked” je obrt za trgovinu i usluge posredovanja raznovrsnom robom. U stalnoj smo potrazi za novim poslovnim partnerima, pri tome poštujući i ne zanemarivajući postojeće. Ako ste se našli u nečemu od navedenog, na pravoj ste adresi i javite nam se.

Jer posao treba biti i zadovoljstvo…