SILVAPUR® Care Set for oiled, waxed wooden surfaces

koristi se za njegu i održavanje drvenih površina premazanih uljem ili voskom.

Kako bi održalo svoju prirodnu ljepotu, svako drvo zahtijeva posebnu zaštitu i njegu. U tu svrhu stvorena je linija proizvoda SILVAPUR® koji se koriste za namještaj napravljen od punog drveta. Ovim setom možete ukloniti prljavštinu, dati drvetu svjež i njegovan izgled, te pružiti optimalnu zaštitu od novog zaprljanja.

SILVAPUR® Cleaner for oiled, waxed wooden surfaces – koristi se za čišćenje drvenih površina i uklanjanje lakših zaprljanja.
Upute: Bočicu dobro protresti prije uporabe. Nanesite malo tekućine na meku krpicu i protrljajte drvenu površinu blagim pritiskom. Laganim pokretima krpom odstranite prljavštinu. Nikad nemojte nanositi tekućinu izravno na drvenu površinu. Ostavite da se dobro osuši.
Karakteristike: čistilo je spremno za uporabu, ne treba ga razblaživati, dobar učinak čišćenja na nemasnim zaprljanjima, sredstvo za čišćenje je na bazi vode.

SILVAPUR® Care Lotion for oiled, waxed wooden surfaces – koristi se za njegu drvenog namještaja premazanog uljem ili voskom. Daje drvu svjež i njegovan izgled i pruža optimalnu zaštitu od novog zaprljanja.
Upute: Bočicu dobro protresti prije uporabe. Nanesite malo losiona na meku krpu i utrljajte ga. Losion nanesite u tankom sloju i ravnomjerno, blagim pritiskom, širokim poktetima u smjeru pružanja godova. Nikada ne nanosite losion za njegu direktno na drvenu površinu, neka to uvijek bude preko mekane krpe. Ostavite da se osuši 1-3 sata.
Ako nakon sušenja ostane bijeli trag, ponovite postupak sa losionom, jer drvena površina zahtjeva više njege.
Nakon toga, drvenu površinu ispolirajte mekom pamučnom krpom koja ne ostavlja dlačice. Za drvena sjedala i stolove preporučujemo sušenje 24 sata.
Karakteristike: mala potrošnja proizvoda, brzo se suši, sredstvo na bazi emulzije.

Proizvod dolazi pakiran u elegantnim kartonskim kutijama prikazanim na naslovnoj slici.

Način uporabe možete pogledati ovdje:

Silvapur Outdoor Wood Care Set
za visokokvalitetan namještaj za vrt / terasu – čišćenje – njega i zaštita.

Idealan set za čišćenje, njegu i zaštitu visokokvalitetnog drvenog namještaja u vanjskim prostorima. Redovitom uporabom vrtni i terasni namještaj duže zadržavaju svoju svježinu i privlačnost. Osobito je prikladan za tikovinu, tvrdo drvo i plemenito drvo.
Nije prikladan za namještaj od bambusa!!!

Silvapur Outdoor Koncentrirano čistilo obnavlja prirodni karakter drva i oživljava boju. Efikasna njega i optimalna zaštita vanjskog drvenog namještaja nakon čišćenja.

Primjena: Razrijedite koncentrirano čistilo 1: 5 s vodom.  Testirati na skrivenom području i slijediti upute.Drveni namještaj očistiti  – ukloniti grubu prljavštinu. Drvo koje se tretira prethodno navlažiti i četkicom nanijeti razređenu otopinu u smjeru godova. Pustite da se apsorbira pribl. 15 minuta, zatim uklonite prljavštinu koristeći četku  i puno vode. Dobro isperite čistom vodom. Po potrebi ponovite postupak. Ostaviti da se suši 24 sata. Ispolirajte koristeći abrazivnu vunu i uklonite nastalu prašinu čistom, suhom krpom.

Zaštitno ulje: obnavlja prirodni karakter drveta i osvježava boju. Primjena: Površina drva mora biti suha i čista (bez starih premaza, prašine i zamašćenja). Prije upotrebe dobro protresite bocu. Testirati na skrivenom području. Slijedite upute.  Nanesite ulje jednom ili dvaput  koristći čistu četku tanko i ravnomjerno u smjeru godova. Višak uklonite čistom krpom. Vrijeme sušenja: 12-24 sata.

Sadržaj pakiranja:
225 ml koncentrata (čistilo) za drvo,
225 ml zaštitnog ulja,
1 krpica za čišćenje drva,
1 četka za čišćenje,
1 flis za brušenje,
četka za nanošenje,
2 rukavice,
upute.

Silvapur Intensivpflege-Set für Holzoberflächen
Set za intenzivnu njegu drvenog namještaja.
Može se koristiti za uljane/voskane površine, kao i za lakirane drvene površine.

Set je idealan za osvježavanje i obnavljanje drvenog namještaja koji to zahtijeva. Drvena površina tada izgleda ugodno glatka, svježih boja i njegovana.

Postupak kod uljenih/voskanih drvenih površina:
obrišite drvenu površinu mekom i čistom krpom. U slučaju većeg zaprljanja, u vodu dodajte kap tekućeg deterdženta i očistite površinu. Zatim ostavite da se dobro osuši. Očistite površinu bijelim flisom za čišćenje, pokretima u smjeru godova drveta. Zatim uklonite sitnu prašinu od brušenja mekom i suhom krpom. Stavite malo losiona za intenzivnu njegu na meku, čistu krpu i lagano ga nanesite tanko i ravnomjerno na drvenu površinu.
Uvijek radite u smjeru godova, radite na velikoj površini, nikad ne radite samo selektivno na malim površinama namještaja. Na kraju, drvenu površinu snažno istrljajte mekom krpom da biste uklonili ostatke losiona za intenzivnu njegu. Ostavite da se površina osuši najmanje 24 sata prije korištenja.

Postupak kod lakiranih površina:
Obrišite drvenu površinu vlažnom mekom i čistom krpom. U slučaju većeg zaprljanja u vodu dodajte kap tekućeg deterdženta i očistite površinu. Zatim ostavite da se dobro osuši.
Ne koristite flis za čišćenje!!!
Stavite malo losiona za intenzivnu njegu na meku i čistu krpu i nanesite ga tanko i ravnomjerno laganim pritiskom na drvenu površinu. Uvijek radite u smjeru godova, radite na velikoj površini, nikad ne radite samo selektivno na malim površinama namještaja. Na kraju, mekom krpom istrljajte drvenu površinu kako biste uklonili ostatke losiona za intenzivnu njegu. Ostavite da se površina osuši najmanje 24 sata prije korištenja. Ako je potrebno, ponovno ispolirajte drvenu površinu.

Način uporabe možete pogledati ovdje: