TON je renomirani češki proizvođač stolova i stolica.  Počeci proizvodnje sežu u daleku 1861. godinu. Te godine započela je proizvodnja namještaja od svinutog drveta, a ona traje i danas u istim radionicama na gotovo isti način kao i onda. Razlika se očituje samo u tome što su te jedinstvene tehnike pomiješane s razmišljanjima suvremenih dizajnera.
TON-ovi stolovi i stolice postaju spoj kvalitetnih, inovativnih oblika i naslijeđa s mjestom koje je generacijama naučilo razumjeti drvo.
Oni sanjaju o ljepoti prije nego počnu stvarati proizvod. Savijanje drva je ključ njegove snage, a ta ljepota i snaga čine ga bezvremenskim.  Stoga njihov proizvod treba nasljeđivati ​​s generacije na generaciju, na isti način kao što i u tvornici nasljeđuju staro zanatsko znanje.
Prvi kontakti sa ovim proizvođačem datiraju od početka 2018. godine

Salonski naslonjač Chips
– dizajn / Lucie KoldováCZ

Nježne obline, kontrastni materijali, ručno savijeno drvo. Chips salonski naslonjač upečatljiv je zbog zapovjednog prozračnog naslona u obliku krumpira – čipsa koji se pretvara u dio osnove stolice.
Prozračni naslon za glavu sadrži meko sjedalo napravljeno od udobne presvlake i džepićastih opruga. Udobnost sjedenja poboljšana je prijenosnim stražnjim jastukom.

Stolica Alba
– dizajn Alexander Gufler

Impresivan dizajn, precizno šivanje, ojastučenje s džepićastim oprugama i savršena ergonomija. stolica Alba uvjerit će vas da se ne radi samo o dizajnerskom komadu, već i stolici koja će postati vaša svakodnevica. Udobnost na prvi pogled, uravnoteženi oblik. Fotelja koja je savršena i za kuće i za zahtjevne uvjete vrhunskih hotela i restorana.

 Naslonjač Split
– dizajn Arik Levy

Tonova fotelja Split dizajnirana je za udobnost i funkcionalnost. Vješto zakrivljena leđa stvaraju prekrasnu estetiku pružajući strukturnu potporu, a mekano podstavljena unutrašnjost čini savršenu stolicu za istezanje još dugo nakon što je ručak gotov. Stolica s velikim izborom drva i tapeta čini stilski izražaj potpunim iz bilo kojeg kuta.