Sitkomp je renomirani proizvođač koji je svoju strast prema stolicama pretvorio u kvalitetan proizvod sa višegodišnjim jamstvom.
Ako su vam potrebne uredske stolice, fotelje, stolice za aktivno sjedenje, konferencijske stolice ili fotelje, stolice za posebne namjene i sve drugo što ovdje nije navedeno, a odnosi se na stolice i sjedenje… – javite nam se. Mi sigurno imamo rješenje za vas.
Suradnja sa firmom Sitkomp započinje 2018. godine

Tulip

Ideja sjedenja na lopti nasuprot tradicionalnoj stolici je da ova promjena može povećati snagu mišića, jer vam trbušni mišići moraju neprestano raditi kako ne biste pali. Povećanje snage trbušnih mišića znači poboljšanje držanja, ravnoteže i stabilnosti.

Tulip stolica izrađena je na principu rada s loptom i ima nisko težište baš poput kugle. Njegova je prednost što se ne osjećate kao da biste mogli pasti s njega. Istovremeno zauzima manje prostora i puno je ljepši ukras za vaše radno okruženje.

Ova stolica ima bijeli okvir od polipropilena, ojastučena je,  podesiva po visini,
ima  360º okretni mehanizam,
a moguće je birati materijal i boju ojastučenja.

Koncept 1

Ovo je primjer stolice za posebne namjene. Ona je samo jedna iz čitave serije stolica koje se koriste u laboratorijima, domovima zdravlja, na blagajnama… i sl.
Ima više opcija izrade, a karakteriziraju je:
plastični kotači, crna metalna baza,
ergonomsko oblikovano sjedalo napravljeno od mekog, crnog poliuretana, nagnutog 2º naprijed
sjedište montirano na tihe opruge
automatski fleksibilan sustav koji se kreće sa korisnikom
naslon sa podesivim lumbalnim dijelom
podesiva visina

Dodatne mogućnosti:
gumeni kotači
noge
metalna kromirana baza
prsten za noge

EY Racer 3

Revolucija na polju igračkih stolica. Dizajn je bitan. Sjedalo i krila dizajnirani su za podršku igračima koji vole biti u sigurnom položaju. Dizajn također podržava igrače kojima je potreban dodatni prostor ili su naslonjeni na prekrižene noge. Ergonomsko dizajnirana stolica omogućuje vam da se dugo sjedite za računalom, pa i za one koji ne igraju igre.

Opis:
gumeni kotači
metalna crna baza
jednosmjerni oscilacijski mehanizam, podešavanje torzije
sjedalo podesivo po visini
naslon podesiv po visini
tapecirani naslon i sjedalo tapecirano u crnoj / narančastoj eko koži
podesivi uvlakač

Razvijeno u Njemačkoj.