Sjedeća garnitura je prirodno središte doma, mjesto susreta obitelji, prijatelja i mjesto odmora i opuštanja. Maksimalno se koristi i stoga zaslužuje redovitu njegu izvedenu isključivo kvalitetnim i provjerenim sredstvima.
LCK GmbH je vodeći europski dobavljač proizvoda za čišćenje i održavanje prvenstveno za tapecirani namještaj presvučen kožom, štofom ili eko kožom, zatim za auto sjedišta, namještaj od drva, stakla i kamena. Njihovi kupci nisu samo proizvođači markiranog tapeciranog namještaja, već i automobilske i zrakoplovne tvrtke, te prerađivači kože. Materijali za oblaganje i presvlačenje koje koriste ove tvrtke testirani su u laboratorijima tvrtke LCK GmbH i za njih se pripremaju najprikladniji proizvodi s odgovarajućim jamstvom. Trenutno njihova baza podataka sadrži više od 15 tisuća registriranih materijala. Mnoge poznate tvrtke, preferiraju proizvode LCK GmbH i u međusobnoj suradnji nude konkretne i specijalizirane proizvode za svaki od materijala koji koriste pri tapeciranju. Stoga ne propustite posjetiti stranice LCK i na referenc listi pronaći svog proizvođača. Tamo ćete naći nazive materijala koje koriste, kao i  za svaki od njih preporučeno čistilo.
LCK je sinonim za sveobuhvatnu brigu za Vaš namještaj.
Naša međusobna suradnja započinje 2008 godine…

Antibakterijsko higijensko sredstvo za čišćenje kože / sintetičke kože

Antibakterijsko higijensko sredstvo za čišćenje kože / sintetičke kože posebno je razvijeno za osjetljivu kožu. Temeljito čisti bez isušivanja ili “nagrizanja” kože te ima učinak na smanjenje klica i inhibiciju virusa.

Idealan je za osjetljive kožne površine (npr. Tapecirani namještaj, autosjedalice, volane, odjeću itd.), jer je na bazi vode i ne sadrži agresivna otapala ili visok udio alkohola koji su uobičajeni za druge dezinficijense. Velika količina alkohola  u čistilu vidljivo bi oštetila površinu kože nakon samo jednog nanošenja.

Svojim učinkovitim udjelom površinski aktivnih tvari i optimalnom pH vrijednošću kože, higijenski čistač LCK idealno je prilagođen za kožu. Osigurava higijensku čistoću i na taj način podržava zaštitu od infekcije.

Primjena: Uvijek provjerite kompatibilnost na skrivenom mjestu! Prije upotrebe bocu dobro protresti. Stavite malo sredstva za čišćenje na čistu i mekanu krpu, utrljajte. Ne stavljajte sredstvo izravno na (eko) kožu. Krpu vodite nježno i laganim kružnim pokretima preko kože, uvijek nastavljajući preko velikog područja, od šava do šava. Ne koristite djelomično / selektivno, ne “trljajte”. Nakon higijenskog čišćenja obrišite kožu vlažnom pamučnom krpom i ostavite je da se dobro osuši.

Napomena: Ovaj proizvod osigurava higijensku čistoću i nije prikladan za uklanjanje mrlja ili prljavštine

Pogodno za čistu anilinsku, polu-anilin, pokrivenu/pigmentiranu glatku kožu, kožu s vintage efektom, antilop/nubuk i sintetičku kožu (tzv. eko kožu).

Antibakterijski dezinficijens

Antibakterijski dezinficijens nudi rukama higijensku čistoću i zaštitu od virusa i bakterija.

Praktična primjena bez vode, idealna za prevenciju infekcije kod kuće i u pokretu. Sadrži hranjivi glicerin. Vrlo je nježan prema koži, bez boja i parfema. Vlastiti recept i vlastita proizvodnja prema preporuci WHO-a za dezinfekcijska sredstva!

Primjena: Nanesite dovoljnu količinu sredstava za dezinfekciju ruku po dlanovima i trljajte je vrlo temeljito, otprilike 30 sekundi, dok se tekućina ne upije. Osobito ga koristiti u području između prstiju.

 

Sadržaj: 100 ml dezinfekcijsko sredstvo za ruke

Antibakterijsko čistilo

Antibakterijsko sredstvo za higijenu idealno je za dezinfekciju svih površina otpornih na alkohol. Osigurava higijensku čistoću kod kuće i u pokretu. Djeluje protiv virusa, bakterija i gljivica te podržava zaštitu od infekcije.

Aplikacija je vrlo jednostavna bez vode: u potpunosti poprskajte predmete praktičnom pumpicom za prskanje i kratko ostavite da djeluje. Zatim površinu temeljito obrišite kuhinjskim ručnikom.

Sadržaj: 100 ml higijensko sredstvo za čišćenje