Kompakt MG specijaliziran je za proizvodnju metalnih stolica i stolova za kućne i ugostiteljske potrebe. Osim toga poseban iskorak su napravili svojom linojom metalnih kreveta. Gotovo tridesetogodišnja tradicija jamac je kvalitete i stručnosti, a sve to je upotpunjeno doživotnim jamstvom na njihove proizvode.
Kompletan program odlikuje inovativni dizajn, funkcionalnost, dugotrajnost te kvaliteta izrade. Brojne nagrade i priznanja dobiveni na sajmovima potvrda su onog najvažnijeg – priznanja zadovoljnih kupaca.
Suradnja sa firmom MG Kompakt započinje 2018. godine…

Metalni krevet Romantik
Ovo nije običan krevet kakav možete kupiti u bilo kojem salonu namještaja. Romantik svojim elegantnim linijama vraća onaj neki zaboravljeni dah prošlosti za koji smo mislili da je zauvijek izgubljen. Kako bi osjećaj ugode bio potpun, prepustit ćemo da sami odlučite koja dimenzija vam najviše odgovara, a naravno – izbor boje je također vaša privilegija…

Stolice Madona

Tanko i graciozno, a ipak izdržljivo. Moderno i funcionalno, a ipak se uklapa i sa klasičnim namještajem.
Izbor boja je već poznata stvar, vaše je samo da nabrojite koliko komada će biti potrebno i ove ljepotice sa slike će se preseliti u vaš dom.

Metalni krevet Tango

Tango je zavodljiv. Tango je odmjeren. Tango je vatren.
Tango je sve to, pa i mnogo više – poput južnoameričkog plesa po kojem je dobio ime.
Ali Tango ima još jednu značajku – on je vaš… potpuno vaš, jer ste ga vi izabrali između mnogih drugih.